Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество07 Марта 2024, 16:25

Адам Сендлер став найоплачуванішим актором 2023 року

Адам Сендлер, Марго Роббі, Райан Гослінг, forbes
Райан Гослінг, Адам Сендлер та Марго Роббі / Фото forbes.com

Нещодавно Forbes опублікував список найоплачуваніших акторів 2023 року. На першому місці опинився Адам Сендлер — за рік, переважно завдяки співпраці з Netflix, він заробив 73 мільйони доларів.

Так, у джерелі наголошується, що за перші півроку 2023-го — а саме того року на платформі вийшли комедії за участю Сендлера «Вбивство в Парижі» та «І не подумай прийти на мою бат-міцву» — на перегляди фільмів, у яких знявся актор, передплатниками Netflix було витрачено понад 500 мільйонів годин.

Сендлер народився в Брукліні, штат Нью-Йорк, 9 вересня 1966 року в родині Джудіт «Джуді» (уроджена Левін), виховательки дитячого садка, та Стенлі Сендлера, інженера-електрика. Його родина походить від російських єврейських іммігрантів з обох сторін.

До топ-3 рейтингу Forbes також увійшли Марго Роббі, яка зіграла головну роль у гучній картині «Барбі», і Том Круз — йому дохід принесли 7-ма частина бойовика «Місія нездійсненна» та фільм 2022 року «Топ Ган: Меверік». Роббі та Круз заробили за минулий рік 59 мільйонів та 45 мільйонів доларів відповідно.

У списку також опинилися Райан Гослінг і Метт Деймон, які заробили по 43 мільйони, Дженніфер Еністон, яка розбагатіла на 42 мільйони, Леонардо Ді Капріо і Джейсон Стейтем — обидва заробили по 41 мільйон і Бен Аффлек, чий дохід склав 38 мільйонів доларів. Замкнув топ-10 Дензел Вашингтон — його заробіток у 2023 році становив 24 мільйони доларів.
 

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю