Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество19 Марта 2024, 19:32

Єврейські федерації Північної Америки виділили грант на підтримку тих, хто пережив Голокост

Джулі Платт
Голова правління JFNA Джулі Платт / Фото jns.org

Центр з догляду за жертвами Голокосту та Інститут старіння і травм при Єврейських федераціях Північної Америки (JFNA) оголосили про найбільше виділення грантів для підтримки більш ніж трьох десятків єврейських і неєврейських агентств з надання соціальних послуг літнім людям, які пережили Голокост, і членам їхніх сімей, які піклуються про свох родичів.

Виділені гранти підуть на підтримку місцевих агенцій та соціальних служб, будинків для літніх людей, єврейських організацій та національних громад. JFNA надає підтримку організаціям, які обслуговують як євреїв, так і неєвреїв похилого віку та їхні сім'ї. Крім надання грантів, Єврейські федерації Північної Америки також підтримують програми з інтенсивної освіти та навчання всіх отримувачів грантів. Ці програми покращують фізичне, когнітивне та психічне здоров'я та допомагають людям похилого віку та їхнім сім'ям отримати доступ до критично важливих послуг.

Починаючи з 2015 року, Єврейські федерації Північної Америки надали підтримку більш ніж 47 000 осіб, які пережили Голокост; 15 тисячам людей похилого віку, які пережили травму, приблизно 22000 професіоналам по роботі з людьми похилого віку і більш ніж 8300 опікунам своїх літніх родичів.

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю