Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество20 Марта 2024, 14:48

Новим Бондом може стати єврейський актор

Аарон Тейлор-Джонсон
Аарон Тейлор-Джонсон / Фото nme.com

Деніела Крейга у 26-фільмі Бондіани може замінити Аарон Тейлор-Джонсон.

Про це пише The Sun із посиланням на свої джерела.

Команда творців фільму вже направила акторові пропозицію на роль Джеймса Бонда, чекаючи на його згоду найближчим часом. Зйомки розпочнуться вже цього року.

У листопаді таблоїд повідомляв, що на пробах Тейлор-Джонсон справив незабутнє враження на продюсера франшизи Барбару Брокколі.

У кіно 33-річний Аарон Тейлор-Джонсон знімається змалку. Головна роль у байопіку «Стати Джоном Ленноном» у 2009 році призвела до зльоту його кар'єри. Аарон також відомий за фільмами «Піпець», «Годзілла», «King's Man: Початок» та іншим. У британській екранізації «Анни Кареніної» з Кірою Найтлі він зіграв Вронського.

Раніше серед претендентів на роль інсайдери називали Тома Хіддлстона, Генрі Кавілла, Реге Пейджа, Тома Харді та Ідріса Ельбу. Висувались версії про те, що Бондом буде жінка. Проти ідеї замінити героя на героїню виступав сам Деніел Крейг, останній фільм серії за участю якого — «Не час помирати» — вийшов у 2021 році.

Аарон Перрі Джонсон народився у Британії 13 червня 1990 року, батько Роберт був інженером, а мати Сара — домогосподаркою. Згідно з інформацією з відкритих джерел, Аарон Тейлор-Джонсон має єврейське коріння.

Цдака — основа мира

Пожертвуйте на деятельность

Объединённой еврейской

общины Украины

Поддержать