Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Жизнь общин02 Апреля 2024, 16:11

Дітям у будинку-інтернаті в Дніпрі провели нестандартний урок Тори

«Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Добре вдома» ДОР»
Фото djc.com.ua

З нестандартним уроком з тижневого розділу Тори активісти проєкту «Тов і Хесед» побували у КЗ «Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Добре вдома» ДОР» у Дніпрі.

Про це сьогодні, 2 квітня, повідомили на сайті Єврейської громади Дніпра.

Хана Несхес, керівниця проєкту, розповіла дітям про сутність цього розділу:

Б-г наказав Аарону та його синам приносити постійні жертви. І ми поговорили цього дня про важливість сталості — наскільки важливо завжди виконувати заповіді та добре ставитися до людей. Діти живуть у закритому колективі, і це неминуче призводить до конфліктів. Дуже добре і дуже потрібно докладати максимум зусиль, щоб жити у мирі з людьми, з якими мешкаєш під одним дахом.

Хана Несхес

Крім того, цього дня зі старшими хлопчиками окремий урок про роль чоловіка у сім'ї провів Євген Несхес. Вони обговорили такі важливі моменти, як відмінності чоловіків та жінок та їхніх ролей з погляду юдаїзму.

Зустріч вийшла по-сімейному теплою та продуктивною. Діти не лише почули, якими бувають ролі жінки та чоловіка в сім'ї, а й на власні очі побачили це на прикладі родини Хани та Євгена Несхес, які продемонстрували їм свої сімейні цінності. А ще активісти «Тов і Хесед» своїм прикладом показують дітям, що піклуватися про інших людей, допомагати тим, хто цього потребує, — це важливо і правильно.

«Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Добре вдома» ДОР»

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю