Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Жизнь общин27 Июля 2022, 17:04

Консул України в Ізраїлі відвідав центр допомоги біженцям «Цав а-шаа»

Роман Котович

Сьогодні консул України Роман Котович відвідав кол-центр «Цав а-шаа», який перебуває у віданні Міністерства соціального забезпечення та соціального захисту Ізраїлю та займається допомогою біженцям-громадянам України, які перебували в Ізраїлі після початку війни.

Консул зустрівся з командою спеціалістів на чолі з директором центру Нафталі Явецем та Ренаною Тхелет, директором з міжнародних зв'язків Міністерства, і був вражений допомогою Держави Ізраїль громадянам України, які прибули до Ізраїлю після початку війни.

Я дуже радий бути сьогодні тут і бачити, яку важливу роботу виконує Міністерство соціального забезпечення та соціального захисту та його партнери для громадян України, які приїхали до Ізраїлю. Я радий співпраці з представниками міністерства, щоб полегшити життя моїм співвітчизникам у цей скрутний час.

Роман Котович

Консул України в Ізраїлі

цав а-шаа

Маємо зазначити, що на сайті посольства України в Ізраїлі Роман Котович вказаний як радник консульського відділу.

Адміністрація програми «Цав а-шаа» під керівництвом Міністерства добробуту і соціального забезпечення за участю організацій Джойнт Ізраїль, Маген Давид Адом і інших громадських організацій, надають гуманітарну допомогу тим, хто рятується від війни в Україні.

Допомога надається особам, які прибули в Ізраїль після 24 лютого 2022 року та не мають права на репатріацію згідно із Законом про повернення (не мають статусу репатріанта).

Сайт організації: https://govextra.gov.il/molsa/ tzav-hashaa/home-ukr/.

Тел. *5130.

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю