Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Экономика и бизнес03 Июня 2024, 19:11

Заступниця посла Ізраїлю обговорила співпрацю з провідним аграрним вишем України

Лірон Фінкельштейн, НУБіП України
Фото nubip.edu.ua

Заступниця посла Ізраїлю в Україні Лірон Фінкельштейн та директор з розвитку бізнесу, економічної та торгової місії посольства Держави Ізраїль Світлана Новак провели зустріч з представниками Національного університету біоресурсів і природокористування України.

На зустрічі університет представляли: проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша, декан агробіологічного факультету Віталій Коваленко, декан економічного факультету Анатолій Діброва, декан механіко-технологічного факультету В’ячеслав Братішко, директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко.

Лірон Фінкельштейн, НУБіП України

Заступник Посла Лірон Фінкельштейн подякувала з можливість познайомитися з університетом та його можливостями, порівняла виклики війни, перед якими постали Україна та Ізраїль.

Проректор Вадим Ткачук представив університет та його можливості. Розповів про можливості, які отримують студенти зі вступом в університет, розповів про функціонування університету та виклики, що стоять перед університетом під час воєнного часу в Україні.

Заступниця посла цікавилася питаннями співпраці університет-бізнес-громада та навела приклади успішної співпраці університетів в Ізраїлі з бізнесом та громадою. В свою чергу декани представили приклади успішної співпраці з бізнесом. Обговорили питання дорадництва у сільському господарстві та можливості розвитку співпраці з університетами Ізраїлю.

Заступниця Посла представила можливості що надаються науковцям програмою МАШАВ.

НУБіП України є провідним вищим аграрним закладом освіти України.

Цдака — основа мира

Пожертвуйте на деятельность

Объединённой еврейской

общины Украины

Поддержать