Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Политика24 Января 2024, 17:34

Іранські дрони використовуються для знищення українців росією — постпред Ізраїлю в ООН

Гілад Ердан
Гілад Ердан говорить із фотографією зброї, надісланої Іраном повстанцям-хуситам у Ємені, яку перехопили сили США, під час засідання Ради Безпеки ООН у штаб-квартирі Організації Об’єднаних Націй 23 січня 2024 року / Фото timesofisrael.com

Вчора, 23 січня, постійний представник Ізраїлю в ООН Гілад Ердан відповів на звинувачення голови МЗС РФ Лаврова в бік Ізраїлю.

Виступаючи в Раді безпеки ООН, Ердан сказав:

Албанія постраждала від іранської кібератаки, і, як ми всі знаємо, іранські дрони використовуються для вбивства мирних жителів України. Іранський терор дістанеться вас всіх! Ми всі це розуміємо — навіть росія, яка напряму співпрацює з Іраном.

Гілад Ердан

Раніше Міністерство зовнішніх справ російської федерації вже неодноразово звинуватило Ізраїль в таких злочинах, як геноцид, політичні вбивства та багатолітній тероризм палестинського народу. Також нещодавно у Москві знову прийняли делегацію ХАМАС.

МЗС Ізраїлю у відповідь на цю антисемітську риторику звинуватив росію в знеціненні пам’яті Голокосту та відкритій підтримці іранського терористичного режиму.

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю