Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Политика16 Января 2024, 16:27

Ізраїль привітав рішення ЄС запровадити санкції проти ватажка ХАМАС Ях'ї Сінвара

Ях'я Сінвар
Ях'я Сінвар / Фото euronews.com

Глава Міністерства закордонних справ Ізраїлю Ісраель Кац привітав рішення Євросоюзу з прийняттям рішення про запровадження санкцій проти ватажка терористів ХАМАСу Ях'ї Сінвара.

Вітаю держави-члени Європейського Союзу з їх рішенням ввести санкції проти ватажка терористів ХАМАСу Ях'ї Сінвара. Це справедливе і моральне рішення, і я дякую всім нашим друзям, які його підтримали.

Ісраель Кац

Ісраель Кац підкреслив, що цей крок став також результатом ізраїльських дипломатичних зусиль, спрямованих на те, щоб задушити ХАМАС фінансово, позбавити його легітимності і блокувати будь-яку його підтримку.

Особливо важливим це рішення є зараз, коли пройшло 100 днів після нападу ХАМАСу на ізраїльтян, яких терористи жорствоко вбили, катували та частину ще тримають у заручниках.

Раніше JewishNews повідомляли, що у Великій Британії  визнати та оголосити терористичніою організацію «Хізб ут-Тахрір», а також заборонити її діяльність, адже ця організація активно пропагує антисемітизм та заохочує терористичні дії проти євреїв.

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю