Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Политика25 Марта 2024, 17:38

Ізраїль попередив 4 країни Європи, що визнання палестинської держави є «призом за тероризм»

Ісраель Кац
Міністр закордонних справ Ізраель Кац представляє фотографії немовляти Кфіра Бібаса та жінок, викрадений ХАМАС / Фото jns.org

Сьогодні, 25 березня, Ізраїль попередив чотири європейські країни, що їхній план із визнання палестинської держави є «призом за тероризм», який знизить шанси на врегулювання конфлікту між сусідами шляхом переговорів.

Іспанія заявила 22 березня, що в ім'я миру на Близькому Сході вона погодилася з Ірландією, Мальтою та Словенією зробити перші кроки до визнання держави, проголошеної палестинцями на Західному Березі та в секторі Газа.

Газа вже давно перебуває під владою ісламістського угруповання ХАМАС, яке відкидає мир з Ізраїлем і напала на нього 7 жовтня 2023 року, спровокувавши руйнівну війну, яка спровокувала насильство на Західному Березі, де Ізраїль має великі єврейські поселення.

Визнання палестинської держави після різанини 7 жовтня посилає ХАМАСу та іншим палестинським терористичним організаціям сигнал про те, що на вбивчі терористичні атаки на ізраїльтян відповідатимуть політичними жестами на адресу палестинців.

Ісраель Кац

Міністр закордонних справ Ізраїлю 

Цдака — основа мира

Пожертвуйте на деятельность

Объединённой еврейской

общины Украины

Поддержать