Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество29 Мая 2023, 17:58

Асоціація пам’яті жертв Голокосту із США передала продуктові набори до сіл Миколаївщини

гуманітарна допомога, миколаїв, миколаївська область
Фото Facebook: Михаил Гольденберг

Асоціація пам’яті жертв Голокосту (Holocaust Remembrance Association, HRA) із Нью-Йорка з перших днів війни надає підтримку Україні різноманітною гуманітарною допомогою.

Цю допомогу регулярно організовує голова Асоціації — Мітя Биков.

Зусиллями Асоціації у співпраці з Миколаївським товариством єврейської культури (НОЕК) нещодавно було доставлено продуктові набори до сіл Миколаївської області — Добре, Яструбинове та смт Воскресенське.

Цей вантаж доставив через усі кордони представник Асоціації в Європі, член ради директорів Олександр Рудинець, котрий разом зі своїми співробітниками організував розвезення вантажу.

Цій акції передувала доставка гуманітарного вантажу до Одеси. Було доставлено продуктові набори, спецліжка для психоневрологічного диспансеру, матраци та шкільні парти.
Асоціація планує і надалі продовжити допомогу Україні.

Раніше JewishNews повідомляли, що Асоціація пам’яті жертв Голокосту, а також Мітя Биков отримали офіційні листи подяки від територіальної оборони в Україні.

Громадська організація «Миколаївське товариство єврейської культури» входить до складу Об'єднаної єврейської общини України. Повний склад ОЄОУ — за посиланням (клац).

Цдака — основа мира

Пожертвуйте на деятельность

Объединённой еврейской

общины Украины

Поддержать