Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество07 Февраля 2024, 19:56

El Al додала єврейські культурні програми до списку розваг для авіапасажирів

YUTorah
Фото yu.edu

Провідна ізраїльська авіакомпанія представила нову розвагу, яка робить єврейські та біблійні культурні програми доступними його пасажирам.

Програми були підготовлені для авіакомпанії El Al нью-йоркською єшивою Yeshiva University.

Люди їдуть до Ізраїлю через емоційний зв'язок із державою, і вони збираються підтримати друзів та родичів, які там перебувають. Можливість отримання релігійного контенту під час поїздок до Ізраїлю і назад не може бути важливішою, ніж зараз.

Елі Розенфельд

Прессекретар El Al

Рокофф став співзасновником сайту YUTorah в 2003 році, коли єшива стала одним з перших адептів платформ онлайн-навчання.

З моменту свого запуску YUTorah записав 350000 занять за участю 3500 ораторів, і їх відвідують щорічно 2,5 мільйона учнів. YUTorah доступний безкоштовно як на сайті, так і у вигляді програми. 

El Al звернулася до єшиви близько року тому. Угода не мала фінансового характеру. Швидше, YUTorah отримувала популярність, а El Al — унікальні програми для своїх польотів Boeing 787, більша частина яких триває дев'ять і більше годин.

Це повністю символізує те, чим є El Al. El Al — це не просто авіакомпанія, це Ізраїль. Це відповідає духу гостинного бренду, що передає відповідні повідомлення.

Елі Розенфельд

Прессекретар El Al

Розенфельд повідомив, що пасажиропотік між США та Ізраїлем становить від 80% до 90%. Хоча всі три американські авіакомпанії, які здійснюють міжнародні рейси, призупинили польоти до Ізраїлю, попит залишається високим.

Щокварталу для програм El Al завантажуватиметься близько 40 занять YUTorah. Заняття у середньому займають близько 45 хвилин кожне.

Цього більш ніж достатньо, щоб покрити політ туди й назад із США до Ізраїлю. Контент відповідатиме порі року і майбутнім єврейським святам. У передачах також обговорюються галаха, молитви, єврейська історія, побачення та шлюб, виховання дітей та щотижневий розділ Тори. Одна програма дозволяє слухачам щодня вивчати сторінку Талмуду.

 

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю