Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество07 Июня 2024, 18:56

Євреї Луцька допомогли зібрати комплект дронів для військових на Донецькому напрямку

дрон для зсу
Фото Facebook: Луцкое региональное представительство ХБФ "Хесед Бешт"

Члени єврейської громади, волонтери та працівники Луцького регіонального представництва ХБФ «Хесед Бешт» зібрали гроші на дрон для військових на Донецькому напрямку.

Члени єврейської громади Луцька підтримали керівника чеського товариства «Матиці Волинське» у зверненні про допомогу зібрати кошти на дрони для воїнів 10-ї ВДШБР «Едельвейс». 

Спільними зусиллями вже було зібрано на чотири дрони, але для повного комплекту бракувало ще одного. За два дні члени єврейської громади, волонтери та працівники Луцького представництва ХБФ «Хесед Бешт» зібрали необхідну суму, і дрони вже в дорозі до українських захисників.

Особливу подяку висловлюємо всім, хто відгукнувся на заклик та пожертвував кошти. Ваша підтримка є неймовірно важливою для наших воїнів. Кожен ваш внесок наближає нас до Перемоги та підтримує моральний дух наших захисників.

Наші воїни, ми називаємо їх — «Земні ангели-охоронці», щодня ризикують життям заради миру та свободи. Ці дрони допоможуть їм бути більш ефективними та захищеними на передовій. Ваш внесок — це велика допомога, яка рятує життя та наближає мирне майбутнє.

Ми продовжимо підтримувати наших воїнів та будемо вдячні за будь-яку допомогу надалі. Разом ми сила, разом ми зможемо подолати всі труднощі та досягти Перемоги!

Дякую всім, хто пожертвував. Ваша участь — це не просто внесок у справу, це акт великого патріотизму та людяності.

Луцьке регіональне представництво ХБФ «Хесед Бешт»

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю