Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество24 Июня 2024, 17:43

Єврейський благодійний фонд у Києві посів 3 місце на конкурсі «Благодійна Україна 2023»

Бней Азріель, Григорій Колодач
Фото Facebook: Бнэй Азриэль

Міжнародний благодійний фонд «Єврейський Хесед «Бней Азріель» вперше за весь час своєї діяльності отримав високу нагороду національного рівня: посів ІІІ місце у номінації «Доброчинність у соціальній сфері» Національного конкурсу «Благодійна Україна — 2023».

Нагородження відбулось 20 червня у Києві. Нагороду від імені київського «Хеседу» отримав Григорій Колодач, директор фонду.


Читайте також: Єврейська волонтерська мережа здобула 2 місце на конкурсі «Благодійна Україна 2023»


У фонді зазначили, що отримана нагорода — це перемога людських цінностей над байдужістю до долі літніх людей, зрадою близьких й іншими тяжкими обставинами життя. Це почесне визнання відданості добру і невтомної праці всього колективу МБФ «Єврейський Хесед «Бней Азріель». Більше 1000 працівників, волонтерів щодня забезпечують найвищу якість соціальної допомоги тисячам тих, кому зараз найгірше всього — літнім людям, які опинились у скруті.

Представники організації подякували членам колективу за щире серце, професіоналізм, енергію, любов до людей.

Також подяка була адресована їхньому спонсору — Американському Єврейському Об'єднанню Розподільчому Комітету «Джойнт» за довіру й підтримку, а також партнерам, які підтримують життя у проєктах фонду.

Ця нагорода — наша спільна перемога, яка є ще однією сходинкою на шляху до Перемоги України! Будемо тримати стрій й працювати далі. Слава Україні!

Цдака — основа мира

Пожертвуйте на деятельность

Объединённой еврейской

общины Украины

Поддержать