Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество19 Сентября 2024, 18:11

Фонд «Хесед Бешт» у Хмельницькому відзначив 25-річчя

хмельницький, Хесед Бешт
Фото Facebook: Хмельницька обласна рада

Організація, заснована за сприяння Американського єврейського розподільчого комітету «Джойнт», пройшла чимало змін і трансформацій, і нині з обласного центру координує діяльність мережі інших фондів на заході України в умовах війни.

Фонд обслуговує 12 000 клієнтів, надаючи їм різні види соціальної допомоги, залучивши близько 500 співробітників.

Жителі Хмельниччини добре знають «Хесед Бешт» завдяки участі у різноманітних культурних, освітніх і волонтерських проєктах.

хмельницький, Хесед Бешт

Фонд активно співпрацює з органами місцевого самоврядування, проводячи зустрічі та конференції для обміну досвідом і вдосконалення методик надання соціальних послуг.

25-річчя фонду відзначили в Хмельницькому урочистою програмою, на яку запросили численних партнерів, меценатів, волонтерів та донорів.

Програма включала спогади про досягнення фонду, мистецькі інсталяції та вистави з єврейськими традиціями в Центрі Соціальної Допомоги.

До заходу долучилась заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко та привітала колектив благодійного фонду з черговим ювілеєм.

хмельницький, Хесед Бешт

Тетяна Зеленко висловила слова вдячності представникам благодійного фонду за щоденну роботу та активну громадянську позицію, побажавши присутнім якнайшвидшої перемоги над ворогом.

хмельницький, Хесед Бешт

​Від імені голови обласної ради Віолети Лабазюк за активну громадянську позицію в умовах воєнного стану, вагомий внесок у наближення Перемоги, участь у національному відродженні України, утвердження її незалежності, плідну соціальну, волонтерську діяльність, зміцнення духовно-моральних цінностей у суспільстві на теренах Хмельниччини та з нагоди 25 річниці з часу заснування Хмельницького благодійного фонду «Хесед Бешт» Тетяна Зеленко відзначила Грамотою обласної ради його директора Ігоря Ратушного.

Директор фонду Ігор Ратушний висловив подяку за добрі справи та наголосив на важливості постійної допомоги ближнім у будь-який час.

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю