Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество01 Августа 2024, 13:46

Фонд імені Рабі Нахмана та представники посольства Ізраїлю провели підготовку до Рош а-Шана

Фонд імені Рабі Нахмана та представники посольства Ізраїлю провели підготовку до Рош а-Шана
Скриншот Facebook: Умань Медіа - Uman media

Голова Міжнародного благодійного фонду імені Рабі Нахмана із Брацлава, Натан Бен Нун, провів робочу зустріч з консулом Ізраїлю в Україні, Каті Нахшон. Темою обговорення стало надання консульських послуг для численних паломників, які прибудуть до Умані на святкування єврейського Нового року — Рош а-Шана 5785.

У зустрічі також взяли участь заступниця посла Ізраїлю в Україні Лірон Фінкельштейн та інші представники посольства Ізраїлю у Києві.

Зустріч, яка відбулася в офісі Міжнародного благодійного фонду імені Рабі Нахмана із Брацлава, зосередила увагу на логістичних і безпекових аспектах майбутнього зібрання. 

Учасники зустрічі також відвідали історичні місця в Умані, включаючи могилу рабина Нахмана з Брацлава, а також велику синагогу в районі паломництва, що підкреслило культурне значення міста для хасидської спільноти.

Заходи, що ми проводимо спільно з ізраїльськими консульськими службами, мають на меті не лише сприяти релігійному відродженню, але й підвищити рівень взаєморозуміння і співпраці між нашими країнами.
Натан Бен Нун

Завершуючи день, ізраїльські урядовці зустрілись із місцевою поліцією для додаткової координації безпеки під час важливого релігійного зібрання.

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю