Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество07 Марта 2024, 19:12

Галь Гадот народила четверту доньку і назвала її єврейським ім’ям

Галь Гадот, донька, Орі
Фото Instagram: gal_gadot

Увечері в середу, 6 березня, голлівудська актриса Галь Гадот поділилася зі своїми 109 мільйонами підписників у Instagram радісною новиною: вона та її чоловік, ізраїльський продюсер Ярон Версано, стали батьками вчетверте. Тепер у пари є 12-річна Альма, шестирічна Майя, дворічна Даніелла і тепер з'явилася ще одна донька.

38-річна актриса під опублікованим нею знімком, зробленим невдовзі після пологів, написала:

Моя мила дівчинка, ласкаво просимо. Вагітність була нелегкою, але ми впоралися. Ти принесла стільки світла в наше життя, що відповідає твоєму імені Орі, що на івриті означає «моє світло». Наші серця переповнені вдячністю. Ласкаво просимо до нашого дівоцького будинку, де тато теж дуже крутий.

Галь Гадот

Про те, що Галь Гадот і Ярон Версано стануть батьками вчетверте, стало відомо лише на початку грудня 2023 року, коли актриса перебувала на шостому місяці вагітності. Проте очікування дитини не завадило зірці «Диво-жінки» активно виступати на захист Ізраїлю, починаючи з 7 жовтня. Зокрема, вона публічно критикувала нерішучість міжнародної спільноти в засудженні звірств ХАМАСу, закликала до повернення заручників із Гази та сприяла в організації показу для видатних діячів Голлівуду фільму про жахливі події «чорної суботи».

Нагадаємо, що усі родичі Галь Гадот, що жили до 1940 року в закарпатському місті Мукачево, загинули під час Голокосту  — живим з концтабору Освенцім повернувся лише її дід Абрахам Вайс.
 

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю