Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество06 Мая 2024, 17:06

На двох ізраїльтян напали у центрі Афін

jew, israeli
Ілюстраційне фото themedialine.org

Двоє молодих ізраїльтян, один з яких житель Рішон ле-Ціона на ім'я Моше, які відпочивали в Греції, прогулювалися своєю улюбленою площею в центрі Афін — площею Монастіракі.

Вони вже не вперше відвідували цю країну, яка завжди була популярною у ізраїльтян через свою доступність та доброзичливу атмосферу. Тепер, особливо після погіршення відносин із Туреччиною, Греція стала ще привабливішим місцем для відпочинку. Несподівано до них підійшов чоловік, який виглядав як мусульманин.

Коли чоловік, який виглядав як мусульманин, усвідомив, що вони з Ізраїлю, він раптово почав виявляти агресією, вибухнув словами звинувачення та образами на адресу їхньої країни. Ізраїльтяни хотіли просто пройти повз, але слова нападника та агресія змусили їх зупинитися.

Як тільки постраждалі вирішили відійти, він раптово атакував Моше і завдав йому сильного удару. Після вчиненого зловмисник зник у натовпі. При цьому потерпілий ізраїльтянин нарікає на те, що оточуючим було байдуже на цю ситуацію.

Потерпілий також не звернувся до поліції зі скаргою на напад, бо подумав, що там до нього поставляться з такою самою байдужістю.

Цдака — основа мира

Пожертвуйте на деятельность

Объединённой еврейской

общины Украины

Поддержать