Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество23 Марта 2023, 16:41

Поліція у місці паломництва хасидів в Умані забезпечує правопорядок — ФОТО

умань, хасиди, поліція
Фото Facebook: Поліція Черкаської області

Правоохоронці Черкаської області забезпечують безпеку та порядок під час паломництва брацлавських хасидів в Умані.

Про це сьогодні, 23 березня, повідомила поліція області.

умань, хасиди, поліція

Як повідомляли JewishNews раніше, 22-23 березня брацлавські хасиди з усього світу приїздять до міста Умань на святкування дня народження раббі Нахмана.

Пресслужба поліції Черкащини заявила, що правоохоронці готові до забезпечення публічного порядку та громадської безпеки на території проведення релігійних заходів.

умань, хасиди, поліція

Відсьогодні в Умані працює зведений загін, сформований із працівників різних служб, зокрема: поліція діалогу, бійці батальйону поліції особливого призначення, кінологи, вибухотехніки та поліцейські Уманського районного управління поліції.

умань, хасиди, поліція

Серед основних завдань правоохоронців — недопущення кримінальних та адміністративних правопорушень, забезпечення публічного порядку у місцях компактного проживання та перебування паломників-хасидів.

Крім того, на гостей міста поширюються всі обмеження, пов'язанні з воєнним станом, які діють на території України. Серед яких — перевірка документів на блокпостах та комендантська година, яка діє з 23 до 5 години.

Правоохоронці несуть службу цілодобово та в посиленому варіанті. На території перебування паломників діють піші патрулі.

Цдака — основа мира

Пожертвуйте на деятельность

Объединённой еврейской

общины Украины

Поддержать