Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество11 Июля 2024, 18:25

Посол Ізраїлю провів зустріч з працівниками та підопічними київського «Хеседу»

Міхаель Бродський, Бней Азріель, Борис Забарко
Фото Facebook: Бнэй Азриэль

У Києві відбулася зустріч підопічних МБФ «Єврейський Хесед «Бней Азріель» — членів Всеукраїнської асоціації євреїв-колишніх в'язнів гетто і концтаборів; Бориса Забарко — історика, лауреата премії АН України, голови асоціації; Григорія Колодача — директора київського Хеседу; Олени Прочан — Регіональної координаторки JDC Україна з Михайлом Бродським, Надзвичайним і Повноважним Послом Держави Ізраїль в Україні.

Міхаель Бродський, Бней Азріель, Борис Забарко

В ході зустрічі пан посол ознайомився з діяльністю фонду, з напрямами роботи і досягненнями Всеукраїнської асоціації євреїв-колишніх в'язнів гетто і концтаборів. Відбулася жвава дискусія між учасниками зустрічі на актуальні теми сьогодення, які не залишають байдужими жодного з присутніх.

Серед учасників зустрічі також були присутні ті, хто пережив Голокост, тож спілкування стосувалося і теми вшанування памʼяті жертв Катастрофи. Крім того, обговорювалася поточна ситуація в Ізраїлі та нинішні ізраїльсько-українські відносини.

Міхаель Бродський, Бней Азріель, Борис Забарко

Наприкінці зустрічі учасники подякували Американському Єврейському Об'єднаному Розподільчому Комітету «Джойнт», Міжнародному благодійному фонду «Єврейський Хесед «Бней Азріель», народу Ізраїлю в особі пана Посла за підтримку українських євреїв, особливо в період війни в Україні.

Цдака — основа мира

Пожертвуйте на деятельность

Объединённой еврейской

общины Украины

Поддержать