Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество23 Августа 2024, 12:31

Президент України привітав українців з Днем Прапора під час церемонії

Президент України привітав українців з Днем Прапора під час церемонії
Володимир Зеленський на церемонії у День Державного Прапора України, 23 серпня 2024 року / Фото president.gov.ua

З нагоди Дня Державного прапора Президент Володимир Зеленський сьогодні, 23 серпня, взяв участь в урочистій церемонії підняття українського стяга.

День Державного Прапора України

Глава держави у своїй промові до учасників заходу та всіх українців зазначив, що синьо-жовтий прапор об’єднує багато поколінь, які билися заради України, звільняли від загарбників українську землю та мріяли про незалежність.

Історичний шлях України й дух наших національних кольорів навчив нас того, що українське йде вгору, що Україна зміцнюється й досягає своїх цілей тільки за умови, коли наші люди справді разом. У єдності — заради синьо-жовтого прапора та України.

Володимир Зеленський

Президент подякував усім, хто воює та працює заради України, а також згадав захисників української державності всіх минулих поколінь.

Ми витискаємо з України окупанта і не дамо спокою його триколорам. І ми маємо відбудувати Україну, наш дім після цієї війни, щоб наш український синьо-жовтий майорів так, як на це заслуговує Україна, — над гордою землею і посеред безпечного, вільного та європейського життя.

Володимир Зеленський

У заході також узяли участь керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль та військові.

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю