Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество05 Марта 2024, 19:17

Терористи зустрічалися з терористами — рабин Асман нагадав про долю «Аманів сучасності»

моше асман
Рабин Моше Асман / Фото Моше Асман

Рабин Моше Реувен Асман записав відеозвернення на актуальну для сьогодення тему.

Він розказав, що кілька днів тому Москва знову зустрічалася з ХАМАС, Ісламським джихадом та «Народним фронтом звільнення Палестини», яких російський режим не тільки не визнав терористичними організаціями, а й організував урочистий прийом на їхню честь.

Рабин Моше Асман сказав, що під час минулого Шабату іранський дрон, запущений росіянами, влучив у житловий будинок в Одесі і вбив 12 мирних українців, 5 з яких були дітьми. Також рабин нагадав про те, як страждають від обстрілів Курахово, Херсон та інші міста і села України.

Тож він підкреслив, що дії цих терористичних організацій та країни-агресора мають однаковий почерк:

Терористи зустрічалися з терористами.

Рабин Моше Реувен Асман

Рабин наголосив, що в останній час відчувається близькість приходу Мошиіаха, адже зараз як ніколи чітко видно, хто на стороні зла, а хто на стороні добра.

Але оскільки світло переможе темряву, а добро переможе зло, рабин закликав попри все жити, радіти та допомагати одне одному.

Також він нагадав, що наразі триває єврейський місяць Адар I, а за ним буде Адар II, і під час цього місяця всі злочинці, такі як Аман, Амалек та Сталін, всі були знищені. Тому рабин Асман підкреслив, що «Аманам сучасності» необхідно замислитися, тому що Вс-вишній кожному віддасть по заслугах.

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю