Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество12 Февраля 2024, 18:51

У Тель-Авіві пройде мітинг до 2-их роковин війни в Україні та 4,5 місяця з атаки ХАМАС на Ізраїль

мітинг, ізраїль, україна
Зображення Facebook: Israeli Friends of Ukraine

У пʼятницю, 23 лютого, в рамках серії заходів, присвячених двом війнам Ізраїлю та України, на площі ГаБіма в Тель-Авіві вібудеться мітинг.

Таким чином «Ізраїльські друзі України» (Israeli Friends Of Ukraine) відзначать другу річницю початку повномасштабного вторгнення російських військ на Україну, а також 4,5 місяці від терористичної атаки на Ізраїль та початку війни «Залізних мечів» у секторі Газа.

Метою заходу є згадати про незламний український та ізраїльський героїзм, який боронить свої держави та весь цивілізований світ від армій загарбників, злочинців та вбивць, а показати, як навіть попри ті невимовні жахіття, які переживають Україна та Ізраїль у воєнні часи, все ще зберігається віра у майбутні перемоги.

Річниця початку повномасштабної війни в Україні відбуватиметься цього року в умовах ще однієї війни. Війни, до якої так само причетний кремлівський режим. Зло, яке має на меті зруйнувати все демократичне, обʼєднується: неможливо говорити про війну в Україні без згадки про іранські шахеди, чи воювати з терористичними угрупуваннями навколо Ізраїлю, не звинувативши росію в постачанні зброї та бійцівських тренувань. Саме тому важливо цього року обʼєднати наші зусилля для боротьби зі спільним ворогом, якому ми всі сьогодні протистоїмо.

Israeli Friends Of Ukraine

Цдака — основа мира

Пожертвуйте на деятельность

Объединённой еврейской

общины Украины

Поддержать