Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество11 Апреля 2024, 19:28

У Торонто замалювали сватикою фотографії маленьких ізраїльських заручників ХАМАС

Бібас, свастика, торонто
Плакати із зображенням чотирирічного Аріеля Бібаса та однорічного Кфіра Бібаса разом із їхніми батьками Ширі та Ярденом Бібасами, які були викрадені до Гази 7 жовтня, були спотворені свастиками / Фото matzav.com

Поліція Торонто проводить розслідування після того, як на плакатах із зображенням ізраїльських дітей, викрадених ХАМАСом, з'явилися свастики. Інцидент стався того ж дня, коли було запущено нову кампанію з інформування про злочини, скоєні на ґрунті ненависті.

Фотографії зіпсованих антисемітськими символами плакатів із зображеннями викрадених ізраїльських дітей були розміщені у соцмережі Twitter (Х) Friends of Simon Wiesenthal.

Правоохоронці повідомили, що їм відомо про те, що сталося, і що вони розпочали розслідування.

У неділю минуло шість місяців з того часу, як 7 жовтня ХАМАС напав і вбив близько 1200 мирних ізраїльтян. На згадку про це єврейська громада Торонто провела великий мітинг на Nathan Philips Square.

Виявлення плакатів зі свастикою у парку Торонто відбулося того ж дня, коли Toronto Crime Stoppers та Toronto Police Service розпочали нову кампанію щодо підвищення обізнаності про злочини, скоєні на ґрунті ненависті. Кампанія реалізується за допомогою радіореклами та розміщення плакатів.

Раніше поліція Торонто заявляла, що з початку війни між Ізраїлем та ХАМАСом спостерігається сплеск злочинів на ґрунті ненависті.

Цдака — основа мира

Пожертвуйте на деятельность

Объединённой еврейской

общины Украины

Поддержать