Поддержать проект
menu
Проект Объединённой еврейской общины Украины
Общество19 Сентября 2022, 17:51

Волонтери єврейської швидкої допомоги чергуватимуть в районі прощі хасидів в Умані 24/7

Іхуд Ацала, умань
Фото Facebook: מתנדבי איחוד הצלה אומן ואוקראינה

Волонтери «Іхуд Ацала», благодійної організації екстреної медичної допомоги, готуються посилити свою активність напередодні Рош а-Шана у місті Умань та поблизу могили рабина Нахмана.

Останніми тижнями брацлавські хасиди з усього світу стікаються до міста Умань, щоб виконати прохання раббі Нахмана з Брацлаву приїхати до нього на Рош а-Шана, і в результаті кількість запитів про медичну допомогу, які надходять до «Іхуд Ацала», різко зросла.

Волонтери екстреної медицини «Іхуд Ацала» навчаються у співпраці з медиками та парамедиками, які приїжджають з Ізраїлю та США, і працюватимуть позмінно цілодобово, щоб забезпечити миттєве реагування на випадки, що надходять на екстрений дзвінок «Іхуд Ацала» за місцевим номером по Україні. Зазначимо, що в рамках оптимізації безпеки цього року «Іхуд Ацала» також розвісив десятки табличок із номерами районів поблизу могили раббі Нахмана в Умані, що допомагає аварійно-рятувальним силам прибути швидко відповідно до запитів, отриманих на міжнародну гарячу лінію «Іхуд Ацала» із точним місцем розташування.

Матес Шапіра

Голова уманської філії «Іхуд Ацала»

Заступник голови уманської філії «Іхуд Ацала» Аарон Бен Харош зазначив, всі санітарні машини уманської «Іхуд Ацала» були обладнані необхідним медичним обладнанням для того, щоб швидко реагувати на запити волонтерів в Умані та в Україні щодо невідкладної та медичної допомоги в районі могили раббі Нахмана.

Ми будемо працювати позмінно цілодобово для надання першої допомоги.

Аарон Бен Харош

Міжнародну гарячу лінію «Іхуд Ацала» буде суттєво посилено, щоб вона була готова приймати виклики 24 години на добу та негайно запускати медичні бригади організації. Гаряча лінія також працює в Шабат та свята за Галахою за місцевим номером в Україні +38 (063) 800-12-21.

Іхуд Ацала, умань

Іхуд Ацала, умань

Іхуд Ацала, умань

Подпишитесь на рассылку

Получайте самые важные еврейские новости каждую неделю