У Хмельницькому благодійному фонді «Хесед Бешт» відбувся теплий та смачний майстерклас з приготування «крейплах».
Ця національна єврейська страва, що за рецептом нагадує українські вареники, має свої кулінарні секрети, якими учасниці із задоволенням ділилися одна з одною.
На зустрічі панувала атмосфера натхнення: господині говорили про схожість страв різних народів. Адже, як в українців є вареники, так в італійців — равіолі, у японців — ґьодзи, у грузинів — хінкалі, а у євреїв — крейплах.
Учасники заходу готували крейплах з різними начинками: капустою, картоплею та вишнями.
Учасниці й волонтери обмінювалися досвідом, рецептами та історіями, а завершенням майстерні смаку стало спільне частування.
Вже цієї п’ятниці волонтери принесуть ці смаколики в оселі маломобільних підопічних фонду, які зможуть смачно зустріти Шабат.