В Тихому океані знатимуть гасло «Слава Україні» — рабин Асман зустрівся з трьома президентами

рабин асман, президент фіджі
Рабин Асман з президентом Фіджі Вільямом Катонівере

Рабин Моше Реувен Асман під час своєї поїздки до Сполучених Штатів зустрівся з трьома президентами країн Океанії та обговорив з ними необхідність підтримки України.

Під час зустрічі з президентом республіки Фіджі Вільямом Катонівере рабин Асман розповів йому правду про війну в Україні, та її героїчних громадян (і не лише громадян), які борються за свою свободу та незалежність. Він закликав допомагати Україні будь-яким, можливим для Фіджі способом, бо тільки спільно можна зупинити велике зло.

На зустрічі з Президентом Федеративних Штатів Мікронезії Уеслі Сіміном рабин подякував народу цієї країни за підтримку України та Ізраїлю.

рабин асман, президент мікронезії
Рабин Асман з президентом Мікронезії Уеслі Сіміном

Під час зустрічі з Президентом республіки Палау Сурангелом Віппісом та віце-президенткою Удуч Сенгебау рабин Асман також провів бесіду, щоб донести правду про те, що відбувається в Україні, про війну, про героїв-воїнів та мирних людей, які всіма силами захищають свою державу, та працюють майбутнього своїх дітей.

«Нехай навіть і в Тихому Океані знатимуть гасло «Слава Україні!».

рабин асман, палау
Рабин Асман з представниками влади Палау

Рабин Моше Асман нагадав, що під час голосування в ООН, незалежно від величини площі та кількості населення країни, кожна держава має свій голос, і вона є важливою. Особливо коли голосують за ухвалення важливих міжнародних резолюцій.

«Ми маємо об'єднати весь цивілізований світ, бо Україна якраз його й захищає і обов'язково переможе!»

Image

© Використання матеріалів сайту допускається лише при збереженні інформації про авторство та першоджерело. Вказівка ​​прямого відкритого для пошукових систем гіперпосилання на JewishNews.com.ua є обов'язковою. Посилання має бути розміщене незалежно від повного або часткового використання матеріалів не нижче другого абзацу. Усі матеріали, які розміщені на цьому сайті з посиланням на ІА "УНІАН", не підлягають подальшому відтворенню та/або розповсюдженню в будь-якій формі, крім письмового дозволу агентства.