Біля пам'ятного знаку спаленим 83 роки тому євреям в Одесі провели генеральне прибирання

одеса, голокост

Одеський центр дослідження Голокосту провів генеральне прибирання біля пам'ятного знаку спаленим у жовтні 1941 року євреям.

Про це повідомив директор центру Павло Козленко.

Цьогоріч виповнюється 83 роки цій страшній події

Павло Козленко також нагадав, що серед понад 23 тисяч знищених нацистами євреїв був і його прадід Борис Гершкович Немирівський.

З меморіалу було прибрано сміття, вирвано небажану рослинність, а також пам’ятний знак та територію навколо нього було відмито від бруду.

Слідуючи єврейській традиції, команда Павла Козленка привела меморіальне місце до ладу, адже для євреїв важливо зберігати пам’ять про Голокост та спадщину свого народу.

одеса, голокост

одеса, голокост

одеса, голокост

Image

© Використання матеріалів сайту допускається лише при збереженні інформації про авторство та першоджерело. Вказівка ​​прямого відкритого для пошукових систем гіперпосилання на JewishNews.com.ua є обов'язковою. Посилання має бути розміщене незалежно від повного або часткового використання матеріалів не нижче другого абзацу. Усі матеріали, які розміщені на цьому сайті з посиланням на ІА "УНІАН", не підлягають подальшому відтворенню та/або розповсюдженню в будь-якій формі, крім письмового дозволу агентства.