Рабин Асман відкрив благодійний збір на дім для переселенців на честь загиблого сина

Рабин Асман відкрив благодійний збір на дім для переселенців на честь загиблого сина

За три дні до єврейського Нового року (Рош а-Шана 5785) рабин Моше Реувен Асман відкрив благодійний збір на згадку про свого сина, який загинув під час захисту України від російського вторгнення.

Він нагадав, що Рош а-Шана ще називають Судним Днем, бо у цей час Вс-вишній вирішує долю кожної людини на наступний рік: усі аспекти життя, починаючи від здоров'я, закінчуючи матеріальними питаннями. Щоб добре підготуватися до цього важливого Суду, треба робити добрі справи, тоді Вс-вишній зробить добро для всіх нас.

Звернення було зроблено також напередодні Дня захисників та захисниць України, який відзначають 1 жовтня.

Рабин закликав усіх небайдужих зробити і добру справу, і вшанувати пам'ять його сина Мататьягу (Антона) Самборського, загиблого захисника України, взявши участь у зборі для будинку для переселенців, який рабин Асман будує на його честь, за посиланням:

https://www.charidy.com/msc (сайт)

https://send.monobank.ua/jar/2jDY4UkdzM (банка Монобанк)

5218 5757 0103 9925 (ПриватБанк)

Кожна пожертва буде подвоєна партнерами з Yael Foundation.

Наразі збір ще триває, зібрано 23% запланованої суми.

Image

© Використання матеріалів сайту допускається лише при збереженні інформації про авторство та першоджерело. Вказівка ​​прямого відкритого для пошукових систем гіперпосилання на JewishNews.com.ua є обов'язковою. Посилання має бути розміщене незалежно від повного або часткового використання матеріалів не нижче другого абзацу. Усі матеріали, які розміщені на цьому сайті з посиланням на ІА "УНІАН", не підлягають подальшому відтворенню та/або розповсюдженню в будь-якій формі, крім письмового дозволу агентства.